Névátírás


Kérjük, hogy a névátírás előtt figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót.

A megvásárolt belépőjegyeket / bérleteket annak tulajdonosa (akinek az adatai a jegyen vagy bérleten szerepelnek) átírhatja más névre vagy a jegyekhez hozzárendelt adatokat módosíthatja online.

Az átíráshoz/adatmódosításhoz  először egy névátírás utalványt kell vásárolni. Az utalvány vásárlásához kattintson a Névátírás felületen az Utalvány vásárlása feliratú gombra. A vásárlás után e-mailben elküldjük az utalvány letöltéséhez szükséges linket. Egy utalvánnyal átírható egy jegy, egy bérlethez tartozó mérkőzés vagy a teljes bérlet (illetve ezek adatai) is. A névátírás magában foglalja a jegytulajdonos/bérlettulajdonos nevének és egyéb adatainak megváltoztatását (születési hely, idő). Névátírás/adatmódosítás szükséges ezen adatok téves/hibás megadása miatt is.

Az átíráshoz a Névátírás felületen kattintson a Névátírás feliratú gombra és írja be a megvásárolt utalvány vonalkódját, valamint az átírandó jegy vagy bérlet vonalkódját.

1.) Jegy átírása/adatmódosítása

Adja meg az új tulajdonos adatait vagy a módosított adatokat / vagy (hibás adatok esetén) a helyes adatokat. A jegy vagy a rajta szereplő adatok / adatainak többszöri átírására nincs lehetőség. Ezért kérjük, hogy fokozottan figyeljen a névátírás során az adatok megadására. Az új tulajdonos egy új jegyet kap, új vonalkóddal (melyet az eredeti jegyvásárláskor megadott email címre küldünk meg). A régi jegy érvénytelenné válik.

A limitált kiadású plasztikkártyán szereplő nevet utólag módosítani már nem lesz lehetőség, de a fizikai kártyák vásárlói is kapnak e-mailben Elektronikus bérletet. A PDF formátumú bérlet névátírására van lehetőség.

2.) Bérlethez tartozó mérkőzés átírása/adatmódosítása

Válassza ki a megfelelő mérkőzést és adja meg az új tulajdonos adatait. Az eredeti tulajdonos bérlete érvényes marad a bérlet többi meccsére, de az átírt meccsre nem tud belépni a bérlettel. Az új tulajdonos egy új jegyet kap, új vonalkóddal a megadott meccsre (melyet az eredeti bérletvásárláskor megadott e-mail címre küldünk meg). Ez az új jegy már nem írható át még egyszer. A régi bérlet további meccseinek átírásához új utalványt kell vásárolni.

3.) Teljes bérlet átírása/adatmódosítása

Adja meg az új tulajdonos adatait vagy (hibás adatok esetén) a helyes adatokat. Az új tulajdonos új bérletet kap, új vonalkóddal (melyet az eredeti bérletvásárláskor megadott email címre küldünk meg), ezzel tud belépni a bérlethez tartozó meccsekre. Újbóli átírásra nincs lehetőség, sem az egyes mérkőzések, sem a teljes bérlet esetében. A régi bérlet érvénytelenné válik.

 További fontos tudnivalók:

- Amennyiben az átírandó jegyet vagy bérletet SZURKOLÓI KÁRTYÁVAL nevesítették (olyan jegyvásárlási időszakban, amikor kizárólag szurkolói klub tagok vásárolhattak), az kizárólag egy másik szurkolói kártya tulajdonos részére írható át, az új tulajdonos kártyaszámának és a hozzá tartozó PIN kódnak a megadásával.

- Az átírás igénylése után ellenőrizzük az újonnan megadott tulajdonos jogosultságát. Nem lehetséges az adott jegy vagy bérlet átírása, ha a megadott új tulajdonos nevéhez már egy másik jegy vagy bérlet is tartozik, amellyel beléphetne valamelyik érintett mérkőzésre. Szintén ellenőrizzük az új tulajdonost a Sportrendészeti Nyilvántartás adatbázisában. Amennyiben az ellenőrzések alapján az új tulajdonos jogosult látogatni a meccset, e-mailben elküldjük az eredeti vásárláskormegadott e-mail címre az új jegyet vagy bérletet.

Biztonsági vagy egyéb indokolt okra hivatkozva az MLSZ bármelyik mérkőzés esetén dönthet, úgy, hogy nem ad lehetőséget a már megvásárolt belépőjegyek/bérletek névátírására/adatmódosítására, amelyről előzetesen tájékoztatja a szurkolókat!

 

Már csak néhány percig tartjuk fenn neked a kiválasztott jegyeket!

A 15 perces vásárlási időkorlát hamarosan lejár.

A hátralévő idő:

00:00

tétel a kosárban

Fizetendő összeg:

Lejárt a vásárlási időkorlát!

Kérjük állítsa össze a kosarát újra!

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS