Válogatott névátírás

Kérjük, hogy a névátírás előtt figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót.

A megvásárolt belépőjegyeket/kombinált jegyeket annak tulajdonosa (akinek az adatai a jegyen vagy kombinált jegyen szerepelnek) átírhatja más névre online.

Az átíráshoz először egy névátírás utalványt kell vásárolni. Egy utalvánnyal átírható egy jegy, egy kombinált jegyhez tartozó mérkőzés vagy a teljes kombinált jegy is. A vásárlás után e-mailben elküldjük az utalvány letöltéséhez szükséges linket.

Az átíráshoz a Névátírás felületen kattintson a névátírás gombra és írja be a megvásárolt utalvány vonalkódját, valamint az átírandó jegy vagy kombinált jegy vonalkódját.

1.) Jegy átírása

Adja meg az új tulajdonos adatait. A jegy többszöri átírására nincs mód.

2.) Kombinált jegyhez tartozó mérkőzés átírása

Válassza ki a megfelelő meccset és adja meg az új tulajdonos adatait. Az eredeti tulajdonos kombinált jegye érvényes marad a kombinált jegy többi meccsére, de az átírt meccsre nem tud belépni a kombinált jegytel. Az új tulajdonos egy új jegyet kap, új vonalkóddal a megadott meccsre. Ez az új jegy már nem írható át még egyszer. A régi kombinált jegy további meccseinek átírásához új utalványt kell vásárolni.

3.) Teljes kombinált jegy átírása

Adja meg az új tulajdonos adatait. Az új tulajdonos új kombinált jegyet kap, új vonalkóddal, ezzel tud belépni a kombinált jegyhez tartozó meccsekre. Újbóli átírásra nincs lehetőség, sem az egyes mérkőzések, sem a teljes kombinált jegy esetében. A régi kombinált jegy érvénytelenné válik.

 

 További fontos tudnivalók:

- Amennyiben az átírandó jegyet vagy kombinált jegyet SZURKOLÓI KÁRTYÁVAL nevesítették, kizárólag egy szurkolói kártya tulajdonos részére írható át, az új tulajdonos kártyaszámának és a hozzá tartozó PIN kódnak a megadásával.

- Az átírás igénylése után ellenőrizzük az újonnan megadott tulajdonos jogosultságát. Nem lehetséges az adott jegy vagy kombinált jegy átírása, ha a megadott új tulajdonos nevéhez már egy másik jegy vagy kombinált jegy is tartozik, amellyel beléphetne valamelyik érintett mérkőzésre. Szintén ellenőrizzük az új tulajdonost a Sportrendészeti Nyilvántartás adatbázisában. Amennyiben az ellenőrzések alapján az új tulajdonos jogosult látogatni a meccset, e-mailben elküldjük az eredeti vásárláskor megadott e-mail címre az új jegyet vagy kombinált jegyet.

Biztonsági vagy egyéb indokolt okra hivatkozva az MLSZ bármelyik mérkőzés esetén dönthet, úgy, hogy nem ad lehetőséget a már megvásárolt belépőjegyek/kombinált jegyek névátírására, amelyről előzetesen tájékoztatja a szurkolókat!

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS

Szponzoraink

  • Merkantil Bank
  • Simple Pay

Már csak néhány percig tartjuk fenn neked a kiválasztott jegyeket!

A 15 perces vásárlási időkorlát hamarosan lejár.

A hátralévő idő:

00:00

tétel a kosárban

Fizetendő összeg:

Lejárt a vásárlási időkorlát!

Kérjük állítsa össze a kosarát újra!